Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 6. syyskuuta 2014

Turkin kuvia

 Uima-altaan vesi oli niin lämmintä ettei se juurikaan vilvoitusta tuonut, kävin kahtena päivänä kastelemassa itseni kaulaan myöten.Sukeltaa en viitsinyt joska altaan vierellä ei ollut suihkuja ja porukat kävivät altaassa lähinnä huuhtomassa hikensä pois.Veden pinnalla kellui kevyt kerros aurinkoöljyä lopetin uimisen sen havaittuani,hotellihuoneen kylmäsuihku virkisti enemmän.


 Hotellin viereinen tontti oli rakentamaton siinä paikallinen farmari vai mikä lie safariyrittäjä piti kameleitaan,narulla oli jalat köytetty liekaan etteivät ominpäin karkuun köpötelleet.
Tuossa vanhassa kylpyammeessa ei ollut suinkaan vettä vaan kuivaa heinää.
Eräänä päivänä tuossa kamelitarhassa oli syttynyt tulipalo jonka paikalliset poliisit sammuttivat hotellin puutarhan kasteluletkulla.Syttymissyy jäi minulle epäselväksi mutta kiivas oli väittely aiheesta poliisien ja farmarin välillä.


Kuvassa on punaisella täplällä merkkittynä jokiristeilyn lähtöpaikka,kävimme ensin bussilla tuolla joen yläjuoksun vesiputouksella ja vielä samana päivänä jokiristeilyllä.
Kovasti halusivat Turkkilaiset meistä ja itsestään ottaa yhteiskuvia,pieni parin kuukauden ikäinen vauvakin työnnettiin PT:n syliin ja kamerat kävi.Vahinko vaan ettei meillä ollut muuta yhteistä kieltä kuin elekieli mutta sen ja kännykkään ladatun kartan avulla selvitettiin mistä ollaan kotoisin.
He olivat jostain Turkin keskiosista kotoisin paikan nimeä en enää muista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.