Steveco Areena 21.4.2024

torstai 1. syyskuuta 2016

Onnittelin maailmanmestaria

 Tänään syyskyyn 1 päivänä joka on samalla myös kuukauden ensimmäinen torstai  tietää sitä että Kotkassa on kuukausimarkkinat.
Tänään olikin väkeä runsaasti liikkeellä eli otollista kuulijakuntaa myös Suomen Kristillisdemokraateille jotka pitivät jotain kamppanjaa torin liepeillä.
En kuunnellut heidän sanomaansa sen tarkemmin.Heidän kojussaan tarjottiin karamellejä otin yhden, makea oli kiitos siitä.
Siellä oli myös mahdollista testata/mitata käden puristusvoima,Sari Essayah oli puristanut laitetta 42,6 kilon voimalla,oma tulokseni oli tasan 42 kiloa.
Onhan se häpeä naiselle hävitä mutta onhan tuo Sari sentään maailmanmestari,en sentään itkuun puhjennut vaan onnittelin voittajaani rehdisti sanoen että olit parempi.
Tuo onnittelu tuli Sarille puheensa jälkeen vähän "puskista" niimpä hän kysyi missä hän oli parempi,vastasin että puristusvoimatestissä,sain häneltä hymyn sillä meikäläinen pärjää jo pitkälle.

Päivinkin näin ihan livenä, pitäisköhän hänenkin haastaa tuossa Kelan pääjohtajan pestissä, nythän sekin kisa on avoin kun Kepun jäsenyyttä ei enää vaadita.

Markkinoilta ei ostettu mitään roposet vietiin tänne kalakauppaa.

 Silakkaa ostettiin.

Muutakin kalaa olisi tarjolla ollut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.