Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 2. syyskuuta 2016

Ymmärsi yskän

 Kävin tänään paikassa jossa en muistini mukaan ole käynyt ainakaan kymmeneen vuoteen nimittäin Kotkansaaren terveysasemalla.En ole käynyt koska en ole sairastellut nyt kävin pitkään jatkuneen yskäni takia.
Palvelu oli hyvää ja sanotaan näin että virolainen naislääkäri ymmärsi hyvin yskäni sain haluamani lääkityksen,hän soittelee vielä ensiviikolla kunhan otettujen verkokeiden tulokset selviävät.

Hain lääkkeet apteekista sillä reissulla Karhu Voima tarjosi vuodenaika-aiheista kakkua kahvin kera paikallisessa kauppakeskuksessa.
Lähtö Andaluciaan on lähellä, täytyy sitä ennen tehdä virtuaalimatkoja tuonne Zahara de la Sierran suuntaan onhan meillä matkasuunnitelmissa parikin vielä ns. tyhjää päivää.

Funtsitaan


8 kommenttia:

  1. Ei me ehritä tonne Zaharaan kun pieneks aikaa. Ennen mollikan laskua.
    Moi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos meille sitä aikaa jää niin jonkinlainen autoajelu tuonne tehdään.

      Poista
  2. Toivottavasti sait nyt oikeat lääkkeet.
    Täällä vaivaa vain tuo matkakuume, taidetaan lähteä peräkkäisinä päivinä...
    Terkkuja molemmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin tuon postauksen nimeksi ymmärsi yskän sain nimittäin sen haluamani antibioottikuurin kaiken varalle ja matkalle mukaan.Hyvää matkaa teille.

      Poista
  3. Tuossa aamuisessa Depanttia jutun blogin vertailuvideossa näkyy se miten tuo kylä on muuttunut.
    Kortteli korttelilta. Ja niin kuin omassani muutama päivä sitten vihjaisin, niin on melko uskaliasta sanoa missä se todellinen vanha Puerton osanen piilee.
    Pitää löytää nuo kuvat yksittaisina ja seuraavalla matkalla kuvata kaikki samoilta jalansijoilta muillekin nähtäviksi.
    Moi taas.

    VastaaPoista
  4. Toivon että yskä paranee, ja matkastanne tulee ikimuistettava, sen takaa Espanjan kauneimmat maisemat, ja hienoin maakunta, nautein kun siellä sain jokus olla, ehkä vielä kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yskä on jo voitettu nyt lataillaan GPS:n akkuja ja noita muita virtaska pankkeja.Jos antais Gepsin piirtää reittijäljet niin siintä voi katsoa missä sitä on oikein oltu.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.