Steveco Areena 21.4.2024

torstai 5. tammikuuta 2017

5.1.2017

 Kuten kuvasta näkyy Tammikuun markkinoilla ei liiemmin ole myyjiä eikä ostajia.
Raikastuuli puhaltaa idästä se toi tullessaan pirun kovan pakkasen ja pari bussilastillista itäturisteja kauppiaiden iloksi.

Olen yrittänyt vähän lenkkeillä ulkona ja kuvan hallissa mutta nyt halli menee vähäksi aikaa remonttiin ja pakkanen estää ulkoliikunnan ainakin minulta.Miten tässä nyt treenataan ajatellen niitä Teneriffan polkuja, juuri ajettelin alkaa myös täällä tervehtimään jokaista vastaantulijaa iloisella Hola! huudahduksella.

RAW kuva kokeilu.

5 kommenttia:

  1. Hieno on tuo RAV kokeilusi. kaunis kukkakori. meillä tänä aamuna -28° raikasta aamuilmaa. ihan riittäväasti. Pian pääset vähän lämpimämpään treenaamaan.
    Hyvää loppiaista ja terveiset molemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oma mittari näyttää 22,2°C virallinen mittaus Rankin sääasemalla näyttää 17°C mutta sehän onkin vielä sulan meriveden keskellä meiltä noin 10 kilometriä etelän suuntaan.Tuo meidän matkustusaika on omasta mielestäni paras mahdollinen kun tuolta etelän saarelta Maaliskuussa takaisin tullaan niin talvi on silloin jo taputeltu ja alkaa kevät.

      Poista
  2. Minulla on tuo vanha kuntopyörä jota poljeskelen, toinen on portaissa ramppaaminen, mutta tuo kuntopyörä on mukavampi polven vuoksi. Hiistokelejä olen odotellut, mutta ei, katsotaan jos nyt loppuviikosta tulisi. Hyvää loppiaista,Reyes Magos. Y buen viaje tambien.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terve ookke ja hyvää Loppiaista onko suunnitelmia Teneriffan suuntaan.

      Poista
  3. Ei mitään varmaa, katsotaan nyt.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.