Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 4. tammikuuta 2017

kaviot kuntoon

Sain eilen PT:n tuttava rouvalta etukäteen kuvassa näkyvän synttärilahjapaketin.
Synttärithän minulla on vasta maaliskuussa silloin kuin kollikissat mouruaa.
Ilmeisesti Riitta oli kuullut minun mouruamiset ja naukumiset halkeilevista kantapäistäni ja päätti yllättää,kiitos siitä.
Olenhan minä niihin kaikkia kantapäihini kaikkia konsteja yrittänyt, on hohkakiveä ja on Teneeriffan markkinoilta ostettu kiinalainen partakonemallinen höylä,parhaana olen kuiten pitänyt 

kuvassa näkyvää kalan suomustukseen tarkoitettua työkalua joka löytyi viime kesänä mökkimme kätköistä.Sillä kyllä kuollut nahka irtoaa mutta jälki vaatii vähän jälkihiontaa.

Jalkarasvoja on kokeiltu mm. mehiläisvahaa,kuusenpihkavoidetta ja PT laajasta varastosta lähes kaikkea mahdollista.Täytyy kyllä myöntää että tuo jalkojeni hoito aina unohtuu pitkäksi ajaksi ja muistuu mieleen sitten kun kantapäät alkavat vihoitella.
Nyt täytyy ennen reissua hoitaa itsensä ja kavionsa kuntoon, pääsee sitten kirmailemaan Teneriffan poluille kuin nuori varsa.

Tuon Ahavan tuoteselosteessa sanotaan näin: Mineral Foot Cream -antibakteerinen ja virkistävä jalkavoide kosteuttaa pitkäkestoisesti. Parabeeniton.Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. 

Näinköhän on parempaa kuin muut kokeilemani tuotteet?.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.