Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 19. syyskuuta 2017

19.9.2017


 Parvekenäkymä tänään kellon ollessa 6:47 kuva on otettu eilen ostamallani kännykällä joka on 
Nokia 6 merkkinen.
Esitteessä sanotaan mm. näin:-Nokia 6:ssa on Android Nougat -käyttöjärjestelmä, kattavat Google-palvelut eikä mitään tarpeetonta ylimääräistä. Saat käyttöösi puhelimen, joka keskittyy tärkeimpiin asioihin ilman turhia häiriötekijöitä. Lisäksi tarjoamme säännöllisiä päivityksiä, joten saat aina käyttöösi uusimmat toiminnot ja tehokkaan suojauksen.

Vajaan vuorokauden olen tuota puhelinta räpelöinyt ehkä ole vielä ostokseeni pettynyt, kuvatkin näkyy heti Google kuvissa, niitä ei tarvitse erikseen tuoda. 
Google maps tähtikohteet näkyy sijainti- ja sisätilanäkymin kännykässä eli jos pöytäkoneella merkitsen jonkin karttapaikan tähdellä niin se näkyy heti puhelimessa,erittäin kätevä toiminto.
Olen esimerkiksi merkinnyt tähdellä Bar Imperial nimisen baarin sijainnin Santa Cruzissa tuo baarihan tunnetaan  kahvijuoma Barraquitosta joka on siellä kehitelty.
Latasin Offline karttoja 2kpl eli eteläsuomen ja Teneriffan saaren, niillä pärjää pitkälle kun vain muistaa pitää niiden päivitykset ajan tasalla.

2 kommenttia:

  1. Minullakin on kännykän vaihto edessä, mutta vielä ei tietoa minkälainen tulkee olemaan. Tuo kuva tuossa ylhäällä on kvin valkoinen, Fb:ssä näkyi paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kännyköissä on kyllä mistä valita, käyttötarkoius itsellä oli syy miksi tuon mallin valitsin ja hinta tietysti, DNA hyvitti vielä vanhasta puhelimestani 38€.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.