Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 20. syyskuuta 2017

20.9.2017

Nettiyhteydet eivät tuossa Tenerife Ving hotellissa ole hyvät, maksullinen netti toimii vain ala-aulassa eikä sekään ole järin nopea.
Olen suunnitellut muodostavani nettiyhteyden älypuhelimen avulla nyt pitää vielä funtsia mitä liittymää tulen tuohon yhteyden muodostamiseen käyttämään.
Nokia 6 puhelimessani on 2 sim kortti paikkaa, ykköspaikassa on ja pysyy  Moi kortti mutta siihen kakkospaikalle ja pelkästään nettiyhteyksiä varten on tällä hetkellä mietinnässä joku paikallinen prepaid liittymä esim. Orange tai joku muu hinnaltaan vielä edullisempi.
Voisin ottaa siihen kakkospaikalle liittymän matkani ajaksi täältä kotomaasta ja sanoa sen matkan jälkeen irti.
Näin menetellen jäisi asioiminen myöhään aukeavissa paikallismyymälöissä pois ja voisin senkin päivän käyttäää esim. patikointiin, välttyisin samalla ns. turistin kusetukselta sillä ainahan turistia vähän kusetetaan joka maassa.Käyn DNA:n pojilta kysymässä tätä DNA Nopea 4G Jämpti liittymää.

Ennen matkaa seurataan vielä (kotimaista) jalkapalloa eli miten paikallinen FC KTP onnistuu aikeissaan nousta sarjaporrasta ylemmäs. Laitoin tuon kotimaista sulkeisiin koska joukkuessa pelaa 2 kaveria Brasiliasta 1 Gambiasta ja samoin 1 Kolumbiasta, enemistö on kuitenkin kotkan omia poikia.

2 kommenttia:

  1. Moikka. Meillä on viime talvena hankittu Orangen reititin, johon ostettiin dataa siitä Encuentron viereisestä puodista. Jos haluat, saat sen lainaksi matkan ajaksi. Me emme sitä tänä vuonna tarvitse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos tarjouksesta.En tarvitse reititntä käytän siihen hommaan puhelinta ja luulen että tulen 5 viikkoa toimeen alle 11 Gigan Data käytöllä. Joten kotimaiset liittymät (MOI ja DNA) riittävät tähän.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.