Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 11. syyskuuta 2019

11.9.2019


Taas yrittävät huijata meikäläistä, oli nääs kännykkään saapuneen tekstiviestin perusteella tullimaksut maksamatta.Nyt on vaan niin etten ole mitään tilannut joten ei voi maksujakaan maksamatta.
Jokuhan noita tehtailee ja siitä leipänsä repii.
Olihan se jonkin asteen kusetus myös tuo vuonna 2016 tapantunut Anttilan konkurssi, silloin ei itselläni varoituskellot soineet kun ostoksen maksaminen luottokortilla ei enää onnistunut mutta pankkisiirrolla onnistui ja samalla minulta ryövättiin yhden pokkarikameran hinta.
Kameraa en ikinä saanut, tänään sain konkurssipesästä 130,20€ maksusuorituksen tilinneni eli 50%. kauppahinnasta.
Norwegian muutti tilaamani lennon lentoaikoja, nyt minulla olisi mahdollisuus hyväksyä muutokset tai perua koko lento, myös lennon vaihto toiseen onnistuisi maksutta.

En tee vielä mitään päätöstä sillä voi olla että myös Mauno lähtisi samalla lennolla kuin me mutta se on nyt vielä vähän vaiheessa.
Mauno on rodultaan Staffi ei siis aivan lyhytkuonoinen koira jotka voivat pahimmassa tapauksessa tukehtua lennon aikana.
Omistaja (minun miniäni) päättää mitä tehdään, matkustaako Mauno autolla vai lentokoneella.Olen valmis toimimaan lentokummina jos lentämiseen päätyy hän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.