Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 13. syyskuuta 2019

13.9.2019

 Käväistiin eilen Lappeenrannassa ei "kissanpoikia pesemässä" vaan erästä Teneriffan tuttavaa treffaamassa.Torilla tavattiin, juotiin kahvit ja päätettiin vähän kierrellä autolla Etelä Karjalaa.

 Lappeenrannan hiekkalinna oli ensinmäisenä tutustumiskohteena.

 Kierrettiin kaupungin venesatama  ja jatkettiin matkaa...
Täällä Myllysaaren uimarannalla olen joskus pentuna käynyt tuo vesiliukumäki näytti silloin niin hurjalta että en uskaltanut sitä laskea.
Pyörittelin rellua vähän Tirilän Onninkadulla olin siellä lapsena usein sukuloimassa, en enää tarkalleen muistanut sukulaisteni omakotitalon sijaintia.

 Jatkettiin matkaa päädyttiin Joutsenoon kuvassa olevan Rauhan mielisairaalan seutuville.
Sairaalan toiminta on lopetettu muutenhan olisi voinut käydä niin että matkanteko olisi loppunut ja loppuelämä olisi vietetty sairaalan suljetulla osastolla.

 Vastapäätä Rauhaa on kylpylä käväistiin katsomassa mitä vastinetta sen 18,90€ hintainen buffet olisi tarjonnut, rouville se olisi kelvannut minulle ei, jatkettiin matkaa.

 Päädyttiin Imatralle, Inkeriä ei näkynyt, mainekkaassa Buttenhoff ravintolassa syötiin myöhäinen lounas paistettuja muikkuja ja alakerran Cafe Juliasta rouvat ostivat mukaan herkulliset leivonnaiset jotka nautittiin retken päätteeksi Lappeenrannassa.


 Koskinäytökset olivat jo tältä vuodelta loppuneet, kävelin kuitenkin tuon sillan päällä ja kosken vierellä kulkevan polun ja kuvailin kuivaa koskiuomaa.

Kotiin palattiin Vaalimaan kautta joska se on nykyisin nopeampi kuin kuin tuo perinteinen Taavetin kautta kulkeva reitti. Suosittelen ajelemaan Vaalimaan kautta hyvä leveä tie eikä ole peltipoliiseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.