Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 11. lokakuuta 2019

11.10.2019

En tunne mikä ajokoira tai jäniskoira rotu on kyseessä,tämä koira oli kuitenkin meitä eilen mökillämme vastassa kun käytiin pistämässä mökkiä talvikuntoon.
Koira oli kiltti ja äärimäisen utelias otti meidät iloisesti hyppien vastaan, etenkin ruokakassin hajut kiinnosti, pentu ehkä vielä mutta oli opettelemassa ilmeisesti jänisjahtia GPS pantoineen.
Onneksi ei ollut pantasusi, mökki on nyt talviteloilla saa tulla vaikka tajuton pakkanen ja metri lunta.
Kaupunki asumuksella siivottiin vielä autotalli sinnekin tuppaa kertymään ylimääräistä sinne kuulumatonta rojua ja tavaraa.
Nyt on uusi päivä taas alkamassa siirryn kohta Golfkentälle pelattava kierros on ehkä kauden viimeinen ja ehkä koko urani viimeinen en tiedä mutta siltä se välillä vahvasti tuntuu.

2 kommenttia:

  1. Tuo innokas ruokakassin nuuhkija lienee Suomen ajokoira, kotoisasti myös piiskahännäksi kutsuttu kaveri. Mukavaa syksynjatketta:)

    VastaaPoista
  2. Asian ulkopuolelta: kävin lukemassa kiintoisat postauksesi keväiseltä Puerton matkaltanne. Meillä on tarkoitus alkuvuodesta palata sinne vanhoille tutuille kujille ja kaduille ja olemme päätymässä Sol Puerto-hotelliin. Kysymys kuuluu: ovatko hotellin parvekkeisen kaiteet riittävän korkeat lievästi korkeanpaikankammoisillekin? Kiitos etukäteen ystävällisestä vastauksestasi:)

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.