Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 13. lokakuuta 2019

13.10.2019

Sain edelliseen postaukseeni kysymyksen joka koski keväistä matkaamme Puerto de la Cruziin ja tarkemkin sanottuna siellä majapaikkamme hotelli Sol Puerton parvekekaiteita.
Päätin vastata kokonaan uudella postauksella.

Alkuperäinen kysymys kuului: ovatko hotellin parvekkeisen kaiteet riittävän korkeat lievästi korkeanpaikankammoisillekin?

Katselin omat hotellista ottamani kuvat pikaisesti lävitse ja kun niissä ei tuo parvekekaide tullut riittävän selvästi esille niin kaappasin oheisen kuvan hotellin sivuilta.
Kyllä tuo kaide on mielestäni hyvin vankka ja turvallinen, itselläni ei ole korkeanpaikan kammoa PT:llä ehkä vähän mutta kyllä hänkin tuohon kaiteeseen nojaili pelkoa tuntematta.

 Ennen matkaa esitin hotellille pyynnön huoneen sijainnista näkymä itään ja mahdollisemman korkealta, toiveemme toteutui kämppä oli kuudennessa kerroksessa.

Oma kuva.
Muuten oltiin tyytyväisiä hotelliin, huoneessa on ilmanlämpöpumppu mikä saattaa olla hyvä juttu jos koleat kelit yllättää.Wifi kantoi huoneeseen ja oli ilmainen.
Otettiin vaihteeksi puolihoito kun on kylän ravintolat valtaosin jo liiankin tuttuja , puolihoidon hinta oli alle kympin per henkilö mutta se ei sisällä mitään juomia.
Meistä se oli edullinen pari kertaa jätettiin syömättä kun oli jotain ruokatreffien tapaista ohjelmassa.

1 kommentti:

  1. Suurkiitos tyjentävästä vastauksestasi ja selventävistä kuvista!
    Tuo puolihoidon hintakin kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, kun kaupunki on hyvinkin tuttu monilta reissuilta, tosin viimeinen sinne muutamaan vuoden takaa. Mukavaa syksynjatkoa ja tulevia reissuja:)

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.