Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 3. marraskuuta 2019

3.11.2019

Kymen suurmarkkinat oli eilen käyntikohteena kunhan ensin oli saatu nuo pakolliset hautausmailla käynnit hoidettua.Väkeä oli paljon parkkipaikat autoja niin pullollaan jottei sekaan mahtunut, löysin hyvän paikan läheltä palloiluhallia mussalontien varresta. 
PT osti kassin täydeltä tavaraa joista osa menee pukinkonttiin pidän salaisuuden noista lahjoista mutta Salosen leipomon tuotteita korvapuusteja, lihapasteijoita ja karjalanpiirakoita lähti mukaan iso kassillinen. Asuttiin pari viikkoa joskus tuolla Teneriffalla Puerto de la Cruzin hotellissa Martianez naapureina yrittäjä pariskunta Salonen, opittiin heiltä mm. mitä tarkoittaa maasuttaminen.

Tuotetiedot kuvaa klikaten.
Ostin sähkökatkojen varalle tuollaisen USB-ladattavan hyvin taskuun mahtuvan lampun.
Vastahan tuolla niin monen immeisen onnelassa ja talvikodossa Puerto de la Cruzissa oli pitkä koko saarenkin pimentänyt sähkökatkos.
Onhan se hyvä myös siellä minne ei päivä paista eli luolissa vielä niissä lyhemmissä jotenkin näkee kulkea edellyttäen että tunneli on suora ja suuaukko näkyy mutta jos ei näy valoa tunnelin päästä ei huonoa on silloin kulkeminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.