Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 1. tammikuuta 2020

1.1.2020


Toivotan hyvää uutta vuotta 2020 kaikille tämän blogin lukijoille se onkin pitkä vuosi edessä 366 päivää koettakaa pysyä ajassa mukana.
Käytiin eilen seuraamassa Kotkan Karhuvuorensaa järjestettyä ilotulitusta ei voitu mennä ns. paikanpäälle kun meillä oli Mauno mukana, seurattiin ilotulitusta Metsolan venerannasta arviolta n. 3-4 kilometrin päästä rakettien laukaisupaikasta.
Tämäkin oli Maunolle pelottava kokemus, lähdettiin heti pois kun huomattiin ettei koira tykkää rakettien katselusta, pauke ei tuolle etäisyydelle pitänyt olla liian voimakas.
Koiran korville ja aisteille se oli kuitenkin liikaa, tultiin siis kotiin ja kun PT yritti käyttää Maunoa iltakusella niin eikös juuri silloin joku räjäyttänyt ilotulitteet aivan korvaamme juuressa.
Kesken jäi koiran iltatoimet ei tullut kusemisesta mitään sisälle kotiin piti päästä niin kovin veti ettei talutushihna meinannut PT:n käsissä pysyä.
Soiteltiin koiran omistajille jotka olivat ehtineet Valenciaan asti eli viimeiseen stoppiin ennen Fuengirolaa ja sovittiin että Maunolle annetaan rauhoittava lääkitys (mälli poskeen) näin tehtiin ja iltakuselle päästiin vasta tämän vuoden puolella.

Tämä oli käytössä jo eilen vaikka alkuperäinen tarkoitus oli lentomatkan ajaksi.

4 kommenttia:

  1. Hyvää ja onnelista alkanutta vuotta 2020:)

    VastaaPoista
  2. Kaikkea hyvää tähän vuoteen 2020. ja onnistunutta aikaa uusissa maisemissa!

    VastaaPoista
  3. Helsinki - Vantaalla lähtöselvitys tehty, hyvin se meni
    Maunoltakin.

    VastaaPoista
  4. Joo. Hyvää tätä vuotta minunkin puolesta. Nyt lienet jo " fugessa ". Nauti olosta ja pysy terveenä.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.