Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 28. maaliskuuta 2020

28.3.2020

Kävin eilen erikoisjärjestelyin hammaslääkärissä, olin lääkärille kertonut ikäni ja olleeni viikon Puerto  de la Cruzissa, hän ei uskonut minun olevan koronan viruksen kantaja eikä "saastuttama" mutta varotoimenpiteenä olin päivän viimeinen potilas ja minun jälkeeni tilat desinfioitiin.
Autolla menin ja tulin, ketään muita en tavannut kuin tuon lekurin, ei edes ketään tuttua näkynyt jotta olisin voinut tuulilasin takaa hymyillä tai irvistellä.

Kuvituskuva
Meitä ei kukaan ole määrännyt karenssiin, ollaan itse noudatettu suositusta olla karenssia vastaavissa olosuhteissa.
Kaupassakaan ei käydä parkkipaikkaa lähempänä, meidän tilatut ostokset tuodaan sinne ja nostetaan auton paksiin.
Tänään lähdettiin sitten ulos ulkoilemaan ensin autolla pari korttelin väliä kaupungintalon luokse jossa pudotin Kelan ulkoseinässä olevaan postilaatikkoon korvaushakemuksen eilisestä hammashoidosta.
Kukaan ei tullut lähelle enkä itsekään ketään lähennellyt.
Kuvasin patsaan joka osoittaa että jollain on taas välähtänyt ja lamppu päässä syttynyt.

Kotkan pojat on patsaan nimi vaikka on sillä kansan suussa toinenkin nimi, tuossahan poika sanoo isälleen:- Katso isä, äiti on Seiskassa. Ja se Seiska oli kuuluisa tanssiravintola pojan käden osoittamassa suunnassa.
Ulkoilla saadaan mutta ei saa olla lähellä muita, mentiin siis mökille ulkoilemaan, tulkittiin että sinne voidaan mennä kun mökki sijaitsee saman sairaanhoitopiirin (Kymsote) alueella kuin meidän vakituinen asuntomme.

Valvontaa on lisätty sitten viime käynnin, täytyy painaa tolppien paikat mieleen mutta huonomuistisen kannattaa ajella rajoitusten mukaisesti.

Kevät on ainakin kuukauden päivät etuajassa, yleensä tämä mökkijärvi vapautuu jäistä vasta Vapun aikoihin.Saunan lämmitys ja uinti jäivät seuraavaan käyntikertaan,  makkarat paistettiin ja syötiin, sitten paluu kotiarestiin.


Tulipahan vaan mieleen että kyllä nyt kytätään meitäkin, kun ne tai se tietää että "taas"  sitä on oltu siellä Kanarialla.

Olen pitänyt Tenerife Blogia pari päivää suljettuna kun ilmeni että sitä on jonkun ulkopuolisen tahon toimesta ns. peukaloitu.
Sinne on onnistuttu liittämään muille sivustoille vieviä linkkejä, joissakin tapauksissa kuva on poistettu ja sen paikalta avautuu esim. automainos.
Pidän kuitenkin tärkeänä että noita vieläkin mahdollisesti avautuvia mainoksia ei avata, sulkekaa ne samantien.

GPSAlbum.com sivustotoilla ilmeni myös jo pari vuotta sitten tuollaista mainontaa ja ehkä juuri siitä syystä heidän sivostoillaan on vieläkin kommentoinnit pois käytöstä. 

Olen poistanut tästäkin Blogista kävijä laskurin (ei ollut Googlen laskuri) koska on epäilty sen kautta tapahtuvaa linkitystä.
Kommentit sallin vain heille joilla on Google tili.

Näillä mennään osa jutuista on siinä mielessä piloilla että vanhat kuvat ei näy kiitos Picasan/ Google+  kuvien näkyvyys muutosten.Samoin linkeistä osa on jo vanhentuneita.
Tulen pikku hiljaa käymään nuo juttuni lävitse, korjailen mitä pystyn ja ehkä osan poistan.
Eläkeläisellä on aikaa varsinkin kun elelee karenssia vastaavissa olosuhteissa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.