Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 24. maaliskuuta 2020

Matkan muistelua 16.3.2020

 Aamiaisen jälkeen juuri silloin kun ensimmäiset auringonpalvojat olivat lavitsoilleen pyyhkeensä levittäneet marssi leegio hotellinjohtoa altaalle ja eristi itse altaan/allastasanteen normikäytöstä.

 Altaalle ei päässyt mutta tähän kuvan alueelle johon baarista on tarjoilua pääsy vielä sallittiin.
Istuttiin mekin tuossa ehkä tunnin verran kunnes tuli jano, sanoin PT:lle hakevani baarista kaljan janooni ja kysyin mitä hänelle tuodaan, tuo vaikka Fanta oli vastaus.
Mutta baariín olikin asetettu alkoholin myyntikielto, äimyistyin tästä niin kovin että pyörähdin ympäri enkä tilannut mitään.Ilmoitin asian PT:lle, muutkin sen kuuli ja sitä taas yhdessä ihmeteltiin.
Turun mieski sanosi et se saa juur kännipäissään sellasii kirkkait nimpal mukavast ajatuksii, eilenkin hänelle oli valjennut se asia miksi suomalaiset hamstraa sitä vessapaperia niin mahrottomasti.
Se johtuu hänen mukaansa siitä kun yksi aivastaa niin kymmenellä muulla tautipelkoisella tulee juuri silloin paskat housuun.

 Siirryttiin pois aurinkoiselta pihalta baarin puolelle, otimme kafe con lechet ja agua con gasia pullon.
Siinä istuessamme tulivat santarmit paikalle ja sulkivat pääsyn kokonaan tuonne piha/uima-allasalueelle.
Kritisoitiin taas tuon sulun mielekkyyttä, nyt monen mielestä hajallaan olevat ihmiset ajettiin vain lähemmäs toisiaan eikä oltu enää kahden metrin etäisyydellä toisistaan.
Ulos siis enää päässyt kuin rajoitetusti, oltiin vähän niinku vankina hotellissa.
PT kävi kuitenkin apteekissa ja läheisessä ruokakaupassa ostamassa matkaeväät.
Sirryttiin huoneeseemme, pakkasin jo lentolaukkuni huomista varten valmiiksi.
Pari kertaa kävin hotellin baarissa kaffella kun huone 105 kävi ahtaaksi ja kännykkä surffailu kulutti liikaa dataa, minun Moi liittymäni sisälsi maksutta vain 1 Gt EU-roamingia kuukaudessa.


Jossain vaiheessa tuli tuollainen ilmoitus.
Maksettu illallinen tarjoiltiin normaalisti ja viiniäkin sai, siellä käytiin, sen jälkeen levolle ja odottelemaan huomista kotimatkaa.

 
Kommentoin tässäyhteydessä  11.3 ottamaani Santa Cruzin sataman laivakuvaa.
Korona on AIDAnovan sinne pysäyttänyt, tiedotteen mukaan ainakin 4.4.2020 asti.
Katselin Live-kamera kuvaa Santa Cruzista siellä näkyy tuo laiva seisovan, kovin on hiljaista, satamassa jotain liikettä vain linnut visertää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.