Steveco Areena 21.4.2024

torstai 18. kesäkuuta 2020

18.6.2020



No niin nyt olenkin sairauslomalla, kävin eilen illansuussa näyttämässä kyynärpäätäni Kymsote päivyksessä Kymenlaakson keskussairaalassa.
En soittanut ja varannut aikaa vaan painelin suoraan ensiavun luukulle, ei ne pahaa tykänneet, kysyivät sote tunnusta ja sanoi tämä vastaanottovirkailija laittavansa minun ensin hoitajan pakeille.
No siinä vierähti alun toista tuntia ennenkuin hoitaja kutsui minut pakeillensa, näytin tuota kyynärpäätäni joka on kosketusarka ja sellainen kiristävä sekä kuumottava.
Vaihtoehtoja tautiin hän luetteli punkin tai muun ötökän pistosta aina kihtiin asti mutta sanoi että otetaan sinusta verikokeita niin tiedetään tarkemmin.
Komensi käytävälle odottamaan kotvan kuluttua tuli "verenimijä" ja otti pari putkiloa vertani tutkittavaksi, kysyin kauanko kestää kokeiden valmistuminen, noin tunti siihen menee sanoi hän.

Kuvassa kello on n. varttia vaille 20,  kaksi tuntia on kulunut ,verikokeet otettu nyt odotellaan kokeiden tuloksia ja lääkärille pääsyä.
Noin klo. 20:30 tuli sellainen nuori mieslääkäri huhuilemaan nimeäni ja vei minut tutkimushuoneeseen.
Käytiin vaivat lävitse, suljettiin pois kihti koska kyynärnivel liikkuu eikä ole liikekipua.
Tohtori sanoi että hänpäs keskustelee vaivastani vielä käsikirungin kanssa, odottele rauhassa.
Diaknoosi oli nivelpussin tulehdus, määräsi kahdenlaisia pillereitä jotka haen kunhan apteekit aukeaa.
Tohtori kehuin minun kuntoani sanoi että harvoin hänen vastaanotolleen tulee noin terve 70 mies, arveli minut puhaisen lihan syöjäksi kun hemoglobiinikin on 152 ja muutkin verikokeiden tulokset ovat erinomaiset ei mitään tulehduksia.
Kuunteli vielä keuhkot ja sydänäänet , kuulosti kuulemma hyvältä.
Puhuttiin muutakin mm. pallopelistä nimeltä Golf jota tohtorikin pelaa 30 tasoituksella, yksi  doglet väylä pelattiin nykyin vitonen kunnes toivoteltiin hyvät "jussit".
Kolme tuntia kesti tämä sairaala käynti, apteekit oli kiinni ja Peka- FC Lahti pelikin tilanteessa 0-6 kun paikalle saavuin.
En katsonut peliä loppuun vaan ajelin kotiini viemään PT:lle minut työleiriltä vapauttavaa sairausloma ilmoitusta .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.