Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 19. kesäkuuta 2020

19.6.2020

Hyvää Juhannusta Blogin lukijat
Klikaten kuvaa avautuu tarjous.
Korona väistyy sen huomaa siitä että matkatarjouksia satelee sähköpostiini, nyt pääsisi suoraan Turusta Krakovaan. Yritin jo edetä varauksessa niin pitkälle jotta olisin nähnyt paljonko maksaisi kahden hengen matka kokonaisuudessaan sisältäen käynnin Auschwitz Birkenaussa mutta varaussysteemi ei ottanut toimiakseen.
Ehkä oli hyvä ettei toiminut olisin ehkä jo varannut lukematta muiden kokemuksia matkakohteesta ja tuosta Wizz Air halpalentoyhtiöstä.

Hyvät ei hätäile on kulunut sanonta heitä peesaten en minäkään, kohta suunnataan nokka kohti Riilahdenlahden työleiriä numero 304 jossa vietetään ainakin yksi yö.
Matkalla poiketaan kala- ja pullakaupassa koska Onni 3v. oli ilmoittanut haluavansa syödä Juhannuksena pullaa.

4 kommenttia:

  1. Kiitos samoin hyvää juhannusta.❤️😊

    VastaaPoista
  2. Sain tuon saman tarjouksen muiden lomassa. Halpaa on mutta tuntuu witsiltä vähän lentoyhtien säätelyt.Ei meikäpojalla ehkä hermo eikä nettitaidot riittäis. Mutta Hauskaa Juhannusta sinne Työsiirtolaan kaikille läsnäoleville. ps. Hoida käsi kuntoon.

    VastaaPoista
  3. tein viime heinäkuun lopulla matkan Turusta Krakovaan. Tuon saman motkakymoin toiimesta ja samassa hotellissa ja tai olla samahuonekin. Tarina löytyy blogini vasemmasta laidasta. Lentoyhtiön koneeneet ja nillä reissaaminen on ok. Mutta wizz air asiakaspalvelu on yhtä tyhjän kanssa.
    Sain reahani takaisin tämän kevään varauksestani kurssitappioineen.
    Asiakaspalvelun netti- ja puhelin yhteyksistä on pajojon negatiivista arvostelua nettisivustoilla. Muistan että tuota samaa matkaa oli tarjolla myös booking.comilla.
    Sieltä saa hyvän avun. Tuonhan takia varasin matkamme omatoimisesti kun tuon toisen palvelut eivät oikein sopineet herkälle iholleni.
    En käynyt enkä edellenkään mene Auschwitziin. Suola kaivokset olivat OK.

    Kirjoitin myös blogillani tämän kevään taisteluistani peruutushyvityksistä.
    Moi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin lukemassa ja katsoin kuvat.
      Ehkä memnnään syksymmällä.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.