Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 19. elokuuta 2020

Vierailu sossun luukulla

 

Sossun maski on valmistettu Kiinassa.
Aurinko nousi eilenkin idästä ei siinä mitään ihmettä mutta äijäparkkiin mennessä huomasin pitkän jonon Keskuskadulla ihmettelin huonosti lehteni lukeneena jotta mitähän siellä nyt jonotetaan.
Kysyinkin asiasta Kaks7:n myyjältä hän ei tiennyt, vitsinä heitti että vissiin ämpäreitä, no ei ollut ämpäreitä vaan siellä jaettiin kasvomaskeja ns. vähävaraisille, joku tämänkin siintä äijäporukasta lopulta tiesi.
Kymsoten koronainfossa sanottiin näin:" Kymenlaaksossa vähävaraisten asukkaiden kasvomaskijakelu hoidetaan sosiaalitoimistoista 18.8.2020 alkaen. Hakijoiden tulotietoja ei tarkisteta, eikä käynnistä synny asiakkuutta Kymsoten sosiaalityön palveluihin. 
Morjens sano rikkaat toisilleen morjestelua ei kuultu mutta huomattiin että kyllä maskeja haki yksi jos toinenkin ei ns. vähävarainen joten kyllä mekin 4 ukkoa kävimme sossusta kasvomaskipaketin hakemassa.




1 kommentti:

  1. Ei tullu huono omatunto, olla myä ne niin monee kertaa jo maksettu. Minnes myä valtion eläkeläiset muutes kuulutaa? Rikkaat ja rumat vai köyhät ja komeet.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.