Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 16. elokuuta 2020

Viikko sitten sanoin Onnille että kun seuraavan kerran tulee käymään Kotkassa niin muista ottaa pallo ja pelivehkeet mukaan niin mennään potkimaan palloa kunnon kentälle. No niinhän siinä kävi että se uusi hieno pallo unohtui Espooseen , jouduttiin pelailemaan Enni fitnesspallolla ja sehän leijailee ihan omiaan.
Onni on nyt pari kertaa käynyt isänsä kanssa nassikka fudiksessa Espoossa ja on intoa täynnä.
Viime vuonna hommasta ei vielä tullut mitään kun herra vaan ilmoitti ettei halua tehdä niitä juttuja mitä nasikka-treeniien vetäjätytöt käskee eli omaa vahvan oman mielipiteen.

Missähän se tuon kikan on nähnyt.
Papalle tuli treenatessa hiki joten siitrryttiin vilvoittelemaan rannalle jossa heiteltiin kiviä mereen kuka pidemmälle saa,  Onni olisi voittanut jos olisi heittänyt "yläkautta" mutta ei suostunut kuin alakautta heittelyyn.
Pari ihan oikeatakin peluria oli siellä samaisella rannalla viettämässä lepopäivää kysyin heiltä eilisen pelin luokkaantuneesta pelaajasta että miten pahasti kävi, sanoivat että maanantaina selviää tarkemmin mutta saattoi kausi olla siinä.


Varisssaari
Mansikkalahden venesatama.
Oltiin siis Onnin kanssa kahden viettämässä laatuaikaa vielä jäi joitain juttuja tekemättä mutta pelättiin että kohta kotijoukot hermostuu ja soittaa poliisit perään joten mentiin kotio sonomaan että meillä on kova nälkä.
Vävypoikani vei sitten koko "baletin" syömään Erkaniin.

  

 


2 kommenttia:

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.