Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 1. syyskuuta 2020

1.9.2020

 


Latasin Koronavilkku sovelluksen kännykkääni se ilmoitti ettei ole havaittuja altistumisia. PT ei saanut "omena" puhelimeensa tuota sovellusta asennettua.
En luota tuon sovelluksen tekevän mitään ihmeitä, jos saan tartunnan tai altistun koronalle niin todennäköisesti tartunnan lähdehenkilöllä ei ole tuota sovellusta/älypuhelinta tai puhelimen Bluetooth yhteyttä päällä.
Silloin tällöin näkee esim. kaupan hedelmätiskillä henkilöitä jotka näpläävät ostopäätöstä tehdessään käsillään kaikki omenat/tomaatit sun muut tuotteet kun pitää koitella ovatko ne kypsiä vai raakoja, suuttuvat perkele jos niille asiasta huomauttaa.
Tänään menen rekka-autoon jossa olkapäästäni otetaan magneettikuvat, tulokset kuulen vasta 3.9 

Terveystalolla olkapääni ensin puudutettiin ja sitten siihen ruiskuttiin varjoainetta kun nämä hommelit oli tehty sain itse kävellä lähikadulla odottavaan kuvausrekkaan jossa varsinainen magneettikuvaus suoritettiin.
Kuvaus kesti n. 20 minuuttia, jos on ahtaanpaikankammoa niin kuvausputki saattaa olla pahapaikka, itsellä ei kammoja ole ja kuvaus sujui hyvin, 150 kuvaa otettiin, kuvaaja ei suostunut minulle niitä analysoimaan vaikka olisi ehkä tiennytkin jotain, sanoi vain että tohtori kertoo sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.