Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 17. tammikuuta 2021

17.1.2021

Kaverit kysyi että näinkö telkkarista kun puolalainen ukko asuu 2 kuukautta iglussa Ounasjoella ja käy päivittäin jääkylmässä paljussa. No en sattunut näkemään juttua telkkarista etsin sen netistä ja linkkasin sen tuohon teillekin näytille.
Itse en mitään ääriseikkailuja harrasta ja nyt ovat nuo harrasteetkin korona sotkenut, aikaa olisi nyt vaikka järjestellä omat valokuvat paremmin jotta helpommin löytäisi etsimänsä. Etsin tässä pari päivää kuvaa eräästä Puerton suomalais"erarakosta" ei sitä kuitenkaan löytynyt, muistan että kaverin nimi oli Pertti.
Sain pari sitten tiedon että Pertti on vielä hengissä asuu kuulemma nykyisin siinä neljäntuulen(Cuatro Vientos) ravintolan likellä kuulemma sillan alla. Lämpöisempi siellä on kuin iglussa kuitenkin.
Muistan sen kylmän talven Puertossa kun asuin 3 kuukautta El Riscossa , aina piti nukkumaan mennessä vetää aluspaitaa päälle ja pitkät kalsarit jalkaan jotta tarkeni.Eihän meillä kotosuomessa niin kylmät kämpät ole, täällä on sisällä lämmin. No eihän sinne ole pakko mennä vaikka kohtahan sieltä taas ehkä itsensä löytää.

  
Nyt meillä nautitaan ruottalaista kahvia, sain tuon paketin vedonlyönnin voittona, vetokohteena oli FC KTP:n nousu Veikkausliigaan. Onhan tuo kahvi vähän erimakuista kuin Presidentti tai Juhlamokka vaikkei mitään Caffe Paskaa olekkaan.


 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.