Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 11. elokuuta 2021

11.8.2021


 Eilen palattiin kotosuomeen neljän päivän Viron reissulta. Paatti oli kello 21 Helsingin rannas ja  koronaroketteiden saamiset/todistukset tarkastiin tuossa väliaikaisessa teltassa.
Todistus vaadittiin jos oli käynyt maissa Viron puolella, meillä oli paperit kunnossa ja samat jutut vielä kännyköissä, päästiin siis hyvin sutjakasti jatkamaan kotimatkaa. Kotona oltiin noin klo. 23 taas yhtä reissua fiksunpina.
Viimeinen päivä vietettiin Tallinnassa, heti aamiaisen jälkeen startattiin Pärnusta tänne, osasin ilman navigaattoria ajella A- terminaalin parkkipaikalle.
Jaettiin matkaserueemme kahteen eri osaan, PT meni ilosalonkiin koristamaan hiuksiaan ja minä kävelin tutkimaan vanhaan kaupunkiin tutkimaan Bastionikäytäviä. Biletti luoliin maksoi 6 € , kannatti käydä,
 se TV-torni jäi taas käymättä, aika ei riittänyt mutta jos joskus vielä Tallinnaan tulen niin sinne.

Pari kuvaa maan alta.
Vapauden aukio.
Askelia tuli eilispäivänä mittarin mukaan 18700 , syömässäkin käytiin yhdessä PT:n kanssa, mutta tuntuu siltä että kaikki menee huononpaan suuntaan niinku nyt tääkin keittobuffet rafla jonka nimeä en mainitse, ollaan siellä monet kerrat käyty maistelermassa erilaisia keittoja nyt oli valikoima sopistunut kolmeen joista yksikään ei maistunut.

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.