Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 10. elokuuta 2021

10.8.2021

 

Eilen ottivat tässä meidän majapaikassamme Tervis hotellissa käyttöön tuollaisen koronapassi rannekkeen, sen saamiseksi piti esittäää voimassaoleva todistus saaduista rokotteista.
Ilman ranneketta ei päässyt esim. saunaosastolle jossa on Suomalaisen saunan lisäksi Infapunasauna, Suolasauna, Aromisauna,Turkkilainen sauna, Japanilainen kylpy, Poreallas ja tietysti myös uima-allas. Kaikissa noissa kävin kolmena eri päivänä, tänään ei enää kylvetä aaminen syödään kello 8 ja heti sen jälkeen aloitetaan kotimatka kohti Tallinnaa, m/s Finlandia lähtee vasta klo. 18:30 mutta jääpihän aikaa sitten köydä vaikka siellä TV- tornissa jossa en ole vielä koskaan ehtinyt käymään.

Eilen ajeltiin mm. Munalaiu sadamas josta lähtee laiva Kihnun saarelle aikakamme ei riittänyt laivamatkaan ja saarella käyntiin.

Illalla syötiin Bison pihviravintalassa tuollainen annos, ei huono mutta virolaisittain hintava pihvi 21 € + lisukkeet vielä erikseen. Äänestän jaloillani uudelleen en tuolla syö, en muuten taida tulla uudelleen koko Pärnuun on tämä alkaa jo nyt niin nähty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.