Steveco Areena 21.4.2024

maanantai 18. lokakuuta 2021

18.10.2021

 

Pitää uutisoida kuten esim. jääkiekossa: Maunolla on alaraajavamma vai olisko se kuitenkin yläraajavamma kun on kyse etukäpälästä. Mauno oli ollut lenkillä, riuhtonut taas niiden isojen keppien kanssa, kotona ei jalkaa laittanut enään maahan vaan kinkkasi kolmella jalalla. Luita ei ole poikki, joku nivelside vamma. Käyttivät Maunon tänään lääkärissä jossa otettiin mm. röntgenkuva.

Meikäläinen ei ole lenkillä käynyt pitkään aikaan, kuntosalilla käyn ja "hölkkkään" tuollaisen polviystävällisen Crosstrainer laitteen kanssa, nykyisin menee 25 min. rasvanpoltto-ohjelmalla jossa teho (Level) on vähän puolivälin yläpuolella.

 
Älykellon sykesäädöt jotka näkyvät kuvassa eivät pysy paikoillaan, niitä saa jatkuvasti olla asettelemassa. Minun maksimimi sykkeeni on tuo 155 mutta kännykkä muuttaa sen kohta taas lukemaan 190.
Tämänpäiväinen harjoituskaavio jonka kesto oli 01:40:08 ja kulutus 423 kcal.

Kännykässä lukee: Harjoittelu tällä tasolla on hyväksi yleiskunnollesi,mutta se eiparanna selvästi aerobista kapasiteettiasi.Soveltuu aloittelijoille, takaisin harjoittelun pariin palaaville tai palautuspäiviin. Näin siis kun maksimisyke on väärin asetettu.

Jos asetus on 155 niin känny ilmoittaa: Harjoittelu tällä tasolla ylläpitää aerobista kapasiteettiasi ja antaa vankan perustan kovatehoisemmalle harjoittelulle.
Kellon tarkkaa touhua on tämä eläkeläisen treenaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.