Steveco Areena 21.4.2024

torstai 21. lokakuuta 2021

21.10.2021

 

Laitoin tässä muutama päivä sitten PT:n asialle, en apteekkiin vaan Elisan myymälään, ohjeistin häntä ostamaan meille uuden telkkarin kaukosäätimen. Hän teki työtä käskettyä mutta sain kaukosäätimen kylkiäisenä myös uuden dikiboksin. Nyt on elämämme siirtynyt kokonaan uudelle tasolle kun näemme isolta TV ruudulta esim. YouTube videot Teneriffalta. Melkein on kun olisi itse paikan päällä.


Telkkarimme on joku Samsung en muista mallia mutta noin 120 cm leveä kuitenkin joten kyllä siintä paljon paremmin kuvat ja videot näkyy kuin pieneltä pc:n ruudulta. Telkkarissa on itsessään Google mutta se on todella hidas enkä sen avulla onnistunut kirjautumaan Google tililleni. Tähän ei tuonut helpotusta edes tuo uusi digiboksi. Jotain piti siis tehdä jotta voi katsella esim. omat kuvat telkkarista. Onnistuuhan se piuhalla mutta langaton se pitää olla siksi piti ostaa chromecast.

Itse ostin eilen  tuollaisen chromecast tikun Clas Ohlssonilta sillä pystyy peilaamaan TV ruudun näytölle ohjelmat kännykän/tabletin tai kannettavan tietokoneen  näytöltä. Asennus oli kännyköiden osalta helppo mutta läppärin asennuksessa piti turvautua Gigantin ohjeisiin. Nyt näkyy telkkarista kaikki mitä tietokoneeltakin. Omat kuvatkin näkyy jopa parempina mitä ne oikeasti ovat.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.