Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 5. kesäkuuta 2022

5.6.2022

PT otti ja kaatui tässä pari päivää taakkepäin, kaatui roskapussia viedessään suorilta jaloiltaan keskellä pihaa ja löi päänsä asfalttiin. Avustajia tuli paikalle myös läheisestä ravintola Karoliinasta jonne kaatuminen näkyi ja pään muksahdus asfalttiion selvästi kuului. Olisivat soittaneet rouvalle ambulanssin mutta se ei PT:lle käynyt hän sanoi että selviää omin avuin ja lisäksi hänellä on ukko kotona.
No tänään sitten käytiin uusitussa Kymenlaakson keskussairaalassa tohtorin vastaanotolla kun vieläkin tahtoi välillä mennä horisontti vinoon.Diaknoosi oli täysin jumissa olevat "niskat".

En ole ennen näin kallistaa bensaa ikinä tankannut, tänään oli pakko sillä käväistiin iltapäivällä ensin Haminassa ostamassa mökille kesäkukkia ja sitten vietiin ne mökin terassille riippumaan ja roikkumaan, osan kukista PT istutti sellaisiin parvekelaakikoihin.
Ei viivytty kauan sillä hyttysarmeija oli vallannut mökkimme pihamaan, en tiedä mistä johtuu mutta pahin hyttyskesä näyttäisi olevan tulossa.
Täytyy kaasujalkaa keventää nyt siinä säästää jo selvää rahaa kun pudottaa nopeuden esim. 120 km/h 100km/h.Juuri tuossa satasta suuremmissa nopeuksissa alkaa tankissa käymään imu, eikä matka-aika oleellisesti pitene vaikka vähän hitaammin ajellaankin.

Haminan Tokmannin puutarha.
Kotimatkalla käytiin piti pysähtyä tämän vanhan mummonmökin kohdalla "myrkkykukkia" poimimaan.

Kimppu kieloja.
Huomenna on sitten taas uusi päivä mutta vanhat kujeet, koirapoika Maunokin tulee meille pariksi viikoksi hoitoon kun isänväkensä matkaa Espanja aurinkorannikolle pariksi viikoksi lomailemaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.