Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 2. joulukuuta 2022

2.12.2022

 

Kuvattu tänään klo. 12:15 Kotkan Kuusisessa jossa n. parin vuoden tauon jälkeen kalakauppa Halonen aloitti myynnin uudelleen. PT asioi kaupassa, itse istuin autossa ja venttasin että Irina soittaa. No soittihan se Irina noin puolisen tuntia sen jälkeen mistä puhe oli, yhteistä kieltäkin löytyi niin paljon että vihdoin viimein sain itselleni Kihdin estolääkityksen.

Lääkitys aloitetaan siten että parin viikon ajan syödään 100 mg, sen pari viikkoa syödään 200mg, kunnes n. kuukauden kuluttua aina elonkaaren loppuun asti nielaistaan yksi 300mg tabletti päivässä. Helppoa jos se näin menee ja nivelkivut pysyvät poissa.



Ihan vaan tiedoksi Kanarialla apteekeista saa kihti lääkityksen ilman reseptiä ja hintakin on alle puolet siintä mitä täällä pyydetään. Tuo kaverin tuoma purkki maksoi Kanarialla vähän yli 4 €.
Kotimaan apteekissa Allonol maksoi tänään vähän yli kympin, harkitsen siirtäväni asiakkuuteni sinne.



2 kommenttia:

  1. Se kaverin tuoma purkki makso alle 4 euroo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niinkö se hinta oli, en muistanut mutta kun kysyin että paljonko olen velkaa niin sanoit että se on tuliainen eikä tuliaiset maksa mitään. Kiitos kaunis kuitenkin tuliaisesta ja kommentista.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.