Steveco Areena 21.4.2024

maanantai 5. joulukuuta 2022

5.12.2022

 

Joulu tulla jolkottaa, vielä pari viikkoa pimenee sitten kuljetaan taas valoa kohti. Lauantaina oli kaupungissamme Joulun avajaiset, kauppatorille oli tuotu pari Alpakkaa tunnelmaa luomaan, siinä ne toijottelivat toisiaan kuntalaiset ja Alpakat. Ei ne kyllä meikäläisen Jouluun liity millään lailla Alpakat.
Mutta laulun sanoin "mitä olis Kotka jos olis KooTeePeetä vailla" ?, no ostin itselle ja PT:lle yhdet makkarat lisäksi vielä PT:lle yhden lögin hintaa niile määrättiin yhteensä 5:50 Euroa, sain vitosella, aina kannatta tinkiä.
Joulupukin juttusille oli pitkä jono siitäkin kansalaiset yrittäjälle valittivat kun joutuu niin kauan pakkasessa jonossa seisomaan, yrittäjä vastasi että olisihan hän voinut palkata tänne vaikka viisi pukkia mutta olisiko se enää silloin lapsista uskottavaa.
Me ei osteta aikuisille mitään Joululahjoja, itselle ostin markkinoilta kaksi purkkia karpaloita, ne auttavat aikuisen miehen virtsavaivoihin, myyjä sanoi että liikaa syö, saattaa posliininen wc-pönttö särkyä liiasta väkevyydestä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.