Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

16.4.2023

Eilen irroitettiin kaffekaverin kanssa asuntomme parvekelasit jotta pääsevät Laatusaneerauksen ukot parveketta hiomaan ja puunaamaan. Vaikeampi homma mitä piti mutta onnistui lopulta lievää voimaa käyttäen, nyt ne lasit odottaa autotallissa uutta omistajaa.Velipoika niistä suunnitteli jonkinlaisen pienen kasvihuoneen värkätä. Oli meillä turvavaljaatkin mutta ei käytetty, ei myöskään pudottu vitoskerroksen parvekkeelta.
Minulla on tuollainen Chromecast tikku, tosin vähän vanhempi "karvalakki" malli, se herkesi sitten tässä pari päivää sitten toimimasta. Tekkariin tuli vain viesti ettei internet ole yhteyttä, kyllä varmasti on mumisin vastaan. Kokeilin wifi ja langallista yhteyttä molemmilla telkkari pelasi muttei Chromecast, mikä siis avuksi ei kaffekaverikaan mitään apuja siihen keksinyt.
Äsken "pulttasin" laitteen eli vedin sen irti telkkarista ja sammutin vielä virratkin  minuutiksi, kytkin laitteen uudestaan telkkariin nyt vielä varmuuden vuoksi toiseen hdmi tulo reikään.
Arvaakas mitä sehän perkele toimiin taas, saa näytellä kuvia ja videoitani PT:lle ja muillekin.Voihan sillä peilata kaikki telkkarin ruudulle mitä kännykästä löytää.


 

1 kommentti:

  1. Tuttua puuhaa. Mulla riittää kun sammuttaa wifilaitteen. Se hukkaa yhteyden joskus.🤛

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.