Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 21. huhtikuuta 2023

21.4.2023

Koks
Kävin toissapäivänä terveyskeskus lääkärissä vaivojani valttamassa, tummahipiäinen tohtori veti kumihanskat käteensä ja sanoi että tutkitaas vähän. Komensi minut lavitslle kyljelleen ja työnsi sormensa minun persläpeeni, tutkittuaan sanoi että vähän on eturauhanen suurentunut mutta on sileä eikä siinä ole mitään kyhmyjä.
Määräsi eturauhasta pienentävää lääkettä. Valitin myös kipuja nilkassa ja polvessa, niihin ei mitään pilleriä annettu sen sijaan laittoi lähetteen keskussairaalaan röntgenkuviin. Sillä reissulla olen nyt ja odotellessani yritän laittaa postausta kännykästä.
Kännykällä blokkaus keskeytyi kun minut nimellä huudettiin röntgenkuvaukseen, jatkan tätä nyt kotoani läppärillä.Kuvaus meni sutjakkaasti ehdin jopa äijäparkkiin kahville ennen taloyhtiön työmaakokousta.
Taloyhtiö remontissa alkaa viimeinen vaihe, parvekkeiden kunnostus valmista pitäisi olla Juhannukseen mennessä.

Vanhaan autooni pitäisi vaihdattaa kesärenkaat alle, itse en viitsi eräs firma hoitaa vaihdot ja säilytykset, ei  halvalla mutta kun itse ei viitsi eikä oikein ole paikkaat missä vaihtorenkaita säilyttää.

Mökillä oli vielä lunta ja järvi jäässä, rannassa ehkä metri sulaa vettä niin Mauno ampaisi heti vesijuoksulle, PT pelkäsi että paleltuu ja kuolee koko koira sinne kylmään veteen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.